مشخصات کلی طرح توجیهی کسب و کار توضیح داده شده

مشخصات کلی طرح توجیهی کسب و کار توضیح داده شده

مشخصات کلی طرح توجیهی کسب و کار توضیح داده شده

Blog Article

به عنوان یک کسبوکار حرفهای همیشه فراتر از انتظار مشتریان ظاهر شویم. شعار اصلی ما حفظ محیط زیست است و میخواهیم در این زمینه شهرت پیدا کنیم.

درست است که خلاصه یا چکیده همیشه اول هر کتاب یا طرحی نوشته میشود، اما شما باید آن را آخر کار بنویسید! چرا که قبل از نوشتن طرح کلی نمیدانید نکات مهم و کلیدی که باید در قسمت خلاصه به آنها اشاره کنید، کدامند.

اگر فرضا شما بخواهید در بیزینس پلن خود در مورد نیاز به چندین نیروی انسانی و یا دلایل پیچیدگی تکنولوژی مورد نیاز در اختراع خود صحبت نمایید ، یک طرح توجیهی یک صفحه ای اصلا مناسب نیست.

فعلا فقط دو شرکت در این زمینه وجود دارند که هیچ کدام از آنها برنامهریزی سازگار با محیط زیست ندارند و توسط سازمان محیط زیست هم تایید نشدهاند. بنابراین شرکت ما میتواند خدمات ممتازی به مشتریهای علاقمند به محوطهسازی ارائه کند."

قبل از هرچیزی بیایید تصویر واضح از مخاطبانی ترسیم کنیم که قرار است طرح کسبوکار شما را ببینند. یعنی اول باید بفهمید قرار است چه کسانی بیزینس پلن شما را ببینند و در مورد آن بشنوند.

خلاصه طرح در واقع تمام اطلاعات ضروری سایت شما در مورد کسبوکار را به صورت فشرده و کوتاه بازگو میکند.

اولین دلیلی که وجود بیزینس پلن را توجیه میکند این است که به شما کمک میکند بفهمید از کجا باید شروع کنید و به کجا برسید. از طرف دیگر بیزینس پلن به شما کمک میکند که بودجه جذب کنید.

طرح توجیهی استارتاپ ناب روشی برای توسعه محصولاتی است که برای کاهش عدم قطعیت به آزمایش های تکراری متکی است.

با مشخص کردن این موارد به مخاطبان اعتماد به نفس میدهید. چرا که آنها میفهمند تخصص و شناخت کافی از مشتریهای بالقوه دارید.

نمای کلی یک کسب و کار یا بیانیه مأموریت باید چگونگی قصد دستیابی به چشم انداز را توصیف کند. مثلا: چه خدماتی ارائه خواهید کرد؟

صورت جریان نقد، کاری به درصد سود و زیان شما ندارد؛ بلکه تنها میزان وجه نقد کسب و کار شما در زمانهای مختلف را مشخص میکند.

از چه نوع پوشش مطبوعاتی و تبلیغاتی برخوردارند؟ خصوصی یا دولتی؟

اگر تازه شروع به کار کردهاید احتمالا هنوز صورت حسابهای مالی کاملی ندارید. با این حال باز هم باید برنامه بودجه را در بیزینس پلن کسبوکار خود بیاورید.

بهعبارتی میتوان گفت قبل از نوشتن گام سوم باید هم محصولتان را خوب شناخته و هم بازار خودتان را خوب تحلیل کرده باشید.

Report this page